9 juli 2008

Release the games! 1

Als een soort nieuwe feature wil ik een lijstje bijhouden met games die binnenkort gereleased gaan worden of die gewoon heel interessant zijn. Ook nieuwe filmpjes of screenshots horen hierbij. Suggesties voor een game die in deze lijst moet worden opgenomen? In de reacties graag.
Max begon gister over Fallout 3 en ik lees er ook steeds meer over dus Fallout 3 komt als eerste op de lijst. Verder is er dan nog DOTA-kloon Demigods.


Fallout 3

Ze maken het me niet echt moeilijk want op de website staat

Fallout 3 will be available for PC, Xbox 360, and PLAYSTATION 3 in Fall 2008.

Duidelijk verhaal. De website is ook erg uitgebreid. Zeker een bezoek waard. Ok is er heel recent een Q&A geweest met 1 van de makers.

Hieronder screenshots:Demigod


Demigod(site) kennen jullie niet echt denk ik. Hij staat gepland voor begin 2009. Demigod is in feite DOTA alleen dan als volledig spel. Het thema is fantasy-technology en het ziet er erg awesome uit. Je speelt net als in DOTA een hero maar nieuw in dit spel wordt dat gebouwen wel invloed op je kunnen hebben. Ook is er een duidelijker verschil tussen de 2 partijen.


Screeeeenshots:

2 opmerkingen:

Max zei

fallout 3 is te pre-orderen via amazon.com. en dat ga ik dus ook doen, als er meer mensen zijn die mee willen preorderen, laat het me ff weten. dan kunnen we de verzendkosten delen en all that jazz.

Barend zei

ik moest eerst deel 1 & 2 nog spelen.. wat ik trouwens wel van plan ben