5 juni 2008

Puzzle+Epsilon, een puzzlespel met nadruk op time/ruimte.

Daymare town2
, een point-n-click adventure. Sketchy graphics zijn awesome maar soms is het slecht te zien. Let goed op alles wat er ligt / staat.

Telefoon in microwave (blijf kijken)

DUN DUN DUUUUN!

Dit is beter dan de meeste spellen van tegenwoordigbetere graphics ook.

edit: nu we het toch over oude spelcomputrons hebben, zie hier de 6 minst succesvolle console uitbreidingen

CO-OP Multiplayer

Mijn absoluut favoriete manier van gamen is toch wel de co-op multiplayer. Hoewel ik natuurlijk EVE speel en zo nu en dan nog eens een potje DOTA doe, mis ik toch nog "de goeie ouwe tijd" van storyline multiplay. Voorbeeld hiervan: diablo 1.

Nu heb ik dit spel gevonden. Het heet alien swarm, en is een mod van UT2004. Het vreemde is echter dat het spel top-down is. Het spel is gratis te downloaden en vereist wel dus een installatie van UT2004 om te kunnen spelen. Omdat een gameplay video meer zegt dan een duizend woorden..

Ik stel het volgende voor:

Ik brand een x aantal dvd's met UT2004 en deze mod erop, jullie halen deze op en wij gaan die aliens een new one rippen (ervan uitgaande dat ze al "one" hebben)

Gemiste kansen deel 1 van 1000

AvalancheDit had ik dus vorige jaar al bedacht. Alleen noemde ik het platform-tetris. Ik had het me anders voorgesteld maar het basisidee; je speelt een "mannetje" in een tetris wereld en je moet zo hoog mogelijk komen, was hetzelfde.

Bij deze zal ik niet meer zeggen "dat had ik x eenheid van tijd geleden ook al bedacht". het gaat er uiteindelijk om wat je doet/uitvoerd
1 man links overleden

Oneguyleft is hiermee wat mij betreft voor nu een vroege dood gestorven. Als ik niet lui was zou ik alle posts gaan overhevelen. Ik heb de oude blog voor acrhief-purposes nog wel tussen de links staan. De overgang naar deze blog is puur omdat blogspot veel meer mogelijkheden bied voor customizability.

ps: de links staan links. lolpee

De eerste

Een eerste post gaat bij mij altijd fout. Fout in de zin dat het een post is zonder inhoud maar puur bestaat om een eerste post te zijn. Als dit iemand anders zijn of haar blog was dan ging ik nu een reactie posten om duidelijk te maken dat deze post nergens over gaat.