10 juni 2008

FKUtopolianen laat uw stem horen!


Leve de blogocratie van FKUtopolis!

Sinds dit een blogocratie is, wil ik graag weten wat jullie vinden van;
de kleuren, de naam en de indeling

van deze blog. Tevens hebben we een logo nodig. Het maakt mij niet echt uit wat voor plaatje erin verwerkt zit als het maar awesome is. DUS; zet in de reacties je mening en post een plaatje wat (bewerkt) bovenin de pagina kan (i.p.v tekst FKU)

Viva hollandia part uno

Nou beter had het denk ik niet kunnen gaan en we worden sowieso wereldkampioen van het EK!
Nu eerst maar eens een highlight reel:En wat vind de italiaanse pers ervan;

Gazetta: De oranje nachtmerrie! Scheuren in het nationale team op werkelijk alle fronten. Ondenkbaar geachte nederlaag. Eerlijk is eerlijk, wel een fantastisch -echt- begin van het EK. Er is een wonder nodig voor Italiƫ, een zeer ingrijpende wijziging.

Corierre Dello Sport: Erger kon Azurro niet beginnen. Buffon: Het was een van de meest onaangename wedstrijden van de laatste twaalf jaar. De overwinning is legitiem. Onze nederige excuses aan alle Italiaanse fans.

La Republica: We waren nog nooit zo slecht! De superioriteit van Holland is geen verklaring voor deze hele zaak. Nog nooit in de geschiedenis speelden we zo ontzettend slecht op een EK.

La Stampa: 'We zijn wereldkampioenen', zongen de fans. 'We waren wereldkampioenen', kunnen ze straks zingen. Voor het eerst in dertig jaar verslagen door Oranje, de zoete wraak voor de uitschakeling van 2000.

In de loop van de dag verschijnen hier de vernietigende krantenkoppen. Is lache! (met dank aan geenstijl.nl)