16 juli 2008

Meer E3

Max dit spel is echt een goedmakertje voor jou. een zombie survival Co-op shooter. Waarin je ook zombie kunt spelen. het unieke aan dit spel is dat het spel zelf kijkt hoe het level verloopt. Dit wordt ook uitgelegd in het filmpje.

Dit zegt rockpapershotgun erover (en die weten waar ze het over hebben)

"What I saw of Left 4 Dead was superb – weapons are meaty, movement smooth, locations are fun and the zombies are terrifying – but it is of course what I didn’t see that still holds the key to the future success of the title. How fun is it really gong to be with AI or a bunch of randoms on the internet? How fun is it to play as the infected (or against player controlled infected)? And how much is the dynamic difficulty is going to change the game each time?

Still, at least my early, early reservations about the decision to use fast zombies (I hated 28 Days Later) are now completely gone. They work brilliantly, forcing the team to work together in a way (I suspect) slow zombies wouldn’t."


2 opmerkingen:

Ciprix zei

Samenvatting van filmpje:
Dus een spel dat als je op elkaar schiet en/of minder effiecient speelt je makkelijker door de levels heen gaat.

Klinkt niet echt horror. horror zou in mijn ogen zijn dat je er maar mee te leven hebt dat er 40 vijanden aankomen. ik speelde altijd Svencoop en die was aardig eng zo nu en dan. soms ook wel te moeilijk maar dan moest je gewoon overnieuw beginnen en beter spelen.

Dit klinkt voor mij dus als een game die of altijd te moeilijk is of altijd te makkelijk en natuurlijk ga ik er dan vanuit dat het laatste correct is. "Playability"

Max zei

Interessant.
Ik denk dat de moeilijkheid niet zal toenemen, het is altijd even moeilijk omdat de AI het level aanpast aan jou. Dus niet, zoals Peter zei, altijd te makkelijk of te moeilijk.
Ik zie al wel grote flaws in hun systeem, je komt niet langs een boss. Dus eerst ff op elkaar schieten, dan wordt hij makkelijker...

Maar het verklaart voor mij alsnog niet waarom die zombies rennen. Dit is geen zombie game, maar een virus game (Resident Evil, 28 days later etc)

Ik moet het nog maar ff zien, maar gezien dit filmpje verwacht ik dat ik het nooit zal kunnen spelen, qua systeem vereisden.

Ik wil een keer een langzaam spel verdomme, waarin je zelf het tempo kan bepalen. In zombie setting zie ik dat als zodanig: langzame zombies, maar een eindelose toevoer. Zelf bepalen of je "on the move" blijft of juist je verschanzen in een... winkel centrum?

Ik ben nog steeds pissed over die fakking Fallout3 fail.
Maar ik heb wel een Bugged Belt op D2 dus ik ben weer een beetje blij.